Ekokompassin toimitusjohtajaksi Heidi Salonen

Ekokompassin johtoon siirtyy Asiakkuus- ja ympäristövastuun johtajana toiminut Heidi Salonen. Heidillä on jo laaja kokemus yritysten ympäristötyöstä: Ekokompassissa hän on vastannut pitkään myynnistä ja asiakkaiden ympäristöjärjestelmien kehittämisestä. 

Väistyvä toimitusjohtaja Riku Eskelinen jatkaa työtä ympäristön puolesta toisaalla. “Veimme tämän ja viime vuoden aikana läpi mittavia muutoksia. Muutokset kannattivat, sillä Ekokompassi on nyt Suomen nopeimmin kasvava ympäristöjärjestelmä.

Hallituksen puheenjohtaja Svante Suominen näkee muutoksen selkeänä jatkumona Ekokompassin kehittämisessä: “Haluan yhtiön puolesta kiittää Riku Eskelistä hyvästä ja erittäin tuloksekkaasta työstä Ekokompassin eteen. Olemme innoissamme uudesta toimitusjohtajasta ja odotamme uutta entistäkin parempaa vuotta.

Heidi Salonen kiteyttää tulevan vuoden suunnitelmia: “Ekokompassi on kasvattanut valtavasti suosiotaan ja ensi vuonna tarkoitus on kehittää lisäpalveluita, jotta palvelumme tukee entistä paremmin asiakkaidemme ympäristötavoitteisiin pääsyä.

Lisätietoja:

Svante Suominen, Hallituksen puheenjohtaja. 044 078 2683

Comments are closed.