Etsimme markkinointiviestinnän asiantuntijaa!

 

Etsimme kunnianhimoista, luovaa ja monitaitoista markkinointiviestinnän asiantuntijaa. 

Me olemme Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy, maamme vanhimman ympäristöjärjestön omistama tuore yritys Ekokompassin taustalla. Tavoitteenamme on hillitä ilmastonmuutosta, suojella monimuotoista luontoa ja muuttaa maailmaa – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tähtäämme konkreettisiin tuloksiin, emme pelkkiin julistuksiin. Uskomme, että pienillä ja keskisuurilla yrityksillä, tapahtumilla ja muilla organisaatioilla on tässä työssä tärkeä rooli. Asiakkaamme ovat hyvin erilaisia. Mukana on esimerkiksi maamme tunnetuimpia urheiluseuroja, soinnukkaimpia musiikkitapahtumia, makeimpia ravintoloita ja laadukkaimpia rakennusyrityksiä – kaikki pyrkimässä samaan päämäärään, kestävämpään tulevaisuuteen.

Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä on merkittävin palvelumme. Se on juuri siirtynyt omistukseemme julkiselta sektorilta. Haluamme, että olet mukana alusta alkaen, kun nyt lähdemme uudistamaan sen brändiä, tunnetta, ilmettä ja viestintää.

Mitä odotamme sinulta?

Ensimmäisenä tehtävänäsi on uudistaa ja luoda Ekokompassin markkinointia sekä viestintää. Haluamme näyttää, tuntua ja vaikuttaa sille mitä todella olemme – kunnianhimoisia, rohkeita, moderneja ja aikaansaavia. Jatkossa luotsaat viestintäämme ja markkinointiamme yhteistyössä toimitusjohtajan ja muiden työkaveriesi kanssa.

Odotamme, että pystyt auttamaan myös asiakasyrityksiämme heidän viestinnässään. Siksi katsomme eduksi, jos sinulla on osaamista ja ymmärrystä erityisesti ympäristövastuusta viestimisestä. Edellytämme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja tiimityötaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle työilmapiiriltään hyvän tiimin, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi, joustavat työajat sekä modernin toimiston keskeltä Helsinkiä. Saat itse ehdottaa itsellesi kilpailukykyistä kuukausipalkkaa. Palkan päälle maksamme jokaiselle työntekijälle bonuksia tuloksellisesta työstä. 

Työtehtävä on täyspäiväinen, mutta halutessasi voit saada myös 80% työajan. Palkan päälle saat lounassetelit, kattavan työterveyshuollon ja liikuntaetuna tunnin palkallista liikuntaharrastusta viikossa.

Lähetä meille CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 24.1.2020 mennessä osoitteeseen riku.eskelinen@ekokompassi.fi

Lisätiedot:
Riku Eskelinen, toimitusjohtaja
Sähköposti: riku.eskelinen@ekokompassi.fi
Puhelin: 0505727782

 

, ,

Comments are closed.