Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy: osa-aikainen toimitusjohtaja

Tule tekemään kanssamme yritysvallankumous, jossa yritykset ovat keskeisiä ympäristötoimijoita! Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy:n tavoitteena on, että jokainen yritys, pieni tai iso, voi olla vihreä ja päästöneutraali. Suomen luonnonsuojeluliiton Kinos Oy on vastaperustettu yhtiö. Tällä hetkellä Kinos Oy hallinnoi Ekokompassi-ympäristösertifikaattia (ekokompassi.fi), ja tavoitteena on kasvaa ympäristöalan tunnetuksi ja arvostetuksi toimijaksi. Kasvupotentiaalimme on erinomainen. Tarvitsemme strategisesti ajattelevan toimitusjohtajan, jolla on kokemusta uuden yrityksen pitkäjänteisestä rakentamisesta.
 
Toimitusjohtajana olet innostava henkilöstöjohtaja, jolla on vahvaa näyttöä sekä ihmisten että asioiden johtamisesta. Sinulla on kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan kehittämisestä, taloussuunnittelusta, kasvun rakentamisesta ja brändin vahvistamisesta. Tunnet osakeyhtiölain vaatimukset ja vastuut. Osaat viestiä ja markkinoida suomeksi ja englanniksi. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen yritysten ympäristövastuusta.
 
Etsimme yrityksen veturiksi yhteistyökykyistä, ratkaisukeskeistä ja kunnianhimoista isojen kokonaisuuksien rakentajaa. Ympäristöarvot saavat näkyä toiminnassasi. Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on tarkoitus.
 
Teemme anonymisoidun rekrytoinnin, joten ethän kirjoita hakemuksessasi tunnistetietoina esimerkiksi ikää, sukupuolta tai vastaavia tietoja: olemme kiinnostuneet osaamisestasi ja näytöistäsi ulkoisten asioiden sijaan. Toimitathan hakemuksen, ansioluettelon ja tiedot suosittelijoista sähköpostitse.
 
Työn kesto: heti tai mahdollisimman pian, johtajasopimus
Työn luonne: osa-aikainen (50%), myöhemmin kokopäiväinen
Palkka: palkkatoive
Työn sijainti: Lauttasaari, hyvät etätyömahdollisuudet, matkustusvalmius
Viimeinen hakupäivä: 28.3.
Lisätietojen antaja ja hakuosoiteinfo@ekokompassi.fi
Comments are closed.