Uudistuksia Ekokompassin verkkosivuille

Uudistusten tarkoituksena on palvella entistä selkeämmin erilaisia käyttäjiä aina ensimmäisiä ympäristövastuun askeleitaan ottavista pk-toimijoista Ekokompassin nykyisiin asiakkaisiin ja kumppaneihin.

Uudistukset ovat pieniä, mutta helpottavat Ekokompassin nettisivujen käyttöä juuri omaan tarkoitukseen sopivalla tavalla. Tässä ovat pienistä uudistuksista merkittävimmät:

Selkeämpi Oma Ekokompassi -osio asiakkaille

Selkeimmin uudistukset näyttäytyvät Ekokompassin nykyisille asiakkaille, jotka löytävät jatkossa kaikki Ekokompassin rakentamiseen ja ylläpitämiseen tarvittavat sivut ja materiaalit suorempaa reittiä Oma Ekokompassi -osiosta. Oma Ekokompassi -osioon pääsee nyt kirjautumaan valikkopalkin oikean yläkulman Oma Ekokompassi -painikkeesta.

Salasana osioon on sama, jolla aiemmin siirryttiin Materiaalipankki-sivulle.

Asiakastiedotteet ja asiakaskirjeen tilauslomake löytyvät jatkossa heti Oma Ekokompassi -osion aloitussivulta. Lisäksi Ekokompassin ladattavien sertifikaattimerkkien sivua sekä asiakastukilomaketta on kehitetty eteenpäin.

Asiakastarinamme entistä tutummaksi

Ekokompassi on valtakunnallinen ja toimialariippumaton ympäristöjärjestelmä ympäristövastuun kehittämiseen. Asiakkaitamme löytyy siis ympäri Suomea, ja kultakin löytyy kiinnostavia tarinoita ympäristövastuutyön aloittamisesta, saavutetuista hyödyistä ja jatkokehittämisestä.

Nettisivujen kehitystyössä olemme halunneet tuoda asiakkaidemme tarinoita entistä kiinnostavammin esille ja inspiraatioksi muille ympäristövastuutyöstä kiinnostuneille.

Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän hyödyt ja käytännön rakentaminen entistäkin selkeämmin

Ekokompassi haluaa tehdä ympäristövastuutyöstä helpommin ymmärrettävää ja lähestyttävää. Nettisivu-uudistuksessa olemme halunneet tuoda ympäristöjärjestelmän prosessit esiin hyötyjen kautta. Myös itse järjestelmän rakennusprosessi on pyritty kertomaan auki entistä selkeämmin.

Otamme mielellään vastaan palautetta nettisivujemme uudistuksista. Voit lähettää palautetta Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.

Lataa ilmainen opas

Miten hankit ympäristösertifikaatin?
Miten ympäristöjärjestelmä rakennetaan?
Lataa ilmainen Ekokompassi-opas!

Ilmoittaudu webinaariin