Uusi osaaja Ekokompassiin: Emmi Sarttila keskittyy hiilijalanjälkilaskennan kehittämiseen

Emmi Sarttila aloitti Ekokompassilla huhtikuussa 2022, ja työskentelee hiilijalanjälkilaskennan ja asiakkaiden ympäristötyön parissa.

“Jatkuvasti muuttuva maailma vaatii panostusta ympäristöasioiden kehittämiseen ja johtamiseen. Haluan olla mukana kehittämässä tulevaisuuden organisaatioita ja heidän systemaattista ympäristövastuutyötään“, Emmi tiivistää.

Tietoisuus ympäristöasioihin on lisääntynyt ja organisaatiot haluavat ottaa vastuullisuustyön osaksi  omaa yritystoimintaansa. Ei ole vain yksilötason toimintaa vaan yritykset haluavat vaikuttaa sekä yhteiskuntaan että ympäristöön omalla toiminnallaan. Trendeissä painottuu sosiaalinen vastuu ja ilmastonmuutoksen etenemiseen havahtuminen ja tarve toimia kestävämmin on avannut myös luonnon monimuotoisuuden merkitystä syvällisemmin.

Madallamme kynnyksiä ja poistamme turhia esteitä ympäristötyön aloittamiseksi ja liittämiseksi osaksi  liiketoimintaa. Luomalla uusia työkaluja yritysten käyttöön, ympäristötyön kehittyy ja helpottuu. “Haluan käyttää osaamistani ja taitojani edistäen arvoja, jotka ovat minulle tärkeitä. Minulle tämä tarkoittaa erityisesti työskentelyä vastuullisuuden parissa luoden kestäviä ratkaisuja kehittämällä johtamiskäytäntöjä.”

Vastuullisuustyön kehittäminen vaikuttaa myönteisesti ympäristöömme. Hiilijalanjälkityökalun lanseeraaminen tulevaisuudessa on hyvä esimerkki tästä työstä. “Pienet asiat ovat suuria monissa yrityksissä ja niillä saadaan jo merkittävää muutosta aikaan. Ratkaisujen oivaltaminen yritysten kanssa on palkitsevaa” Emmi pohtii.

Heti alusta alkaen keskityn hiilijalanjälkityökalun kehittämiseen.  Tavoitteenani on myös taklata alueellisia haasteita ja valjastaa  maantieteellisesti koko Suomen yrityksiä kestävämpään liiketoimintaan“, Emmi summaa.

Lämpimästi tervetuloa Ekokompassiin Emmi! 

Lataa ilmainen opas

Miten hankit ympäristösertifikaatin?
Miten ympäristöjärjestelmä rakennetaan?
Lataa ilmainen Ekokompassi-opas!

Ilmoittaudu webinaariin